Στις μέρες μας η διαφήμιση και η προβολή της επιχείρησης μας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Όποιοι είναι οι στόχοι σας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αν έρθετε σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα της επιλογής εκτύπωσης ανάμεσα σε πολλά προϊόντα. Μπορούμε να τυπώσουμε σε πετσέτα, χαρτοπετσέτα, θήκη μαχ/νων, τραπεζομάντηλο, σουπλά ακόμη και σε σουβέρ.

Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να εκτυπώσετε, με το λογότυπο που επιθυμείτε και εμείς σας παραδίδουμε  εντό 4-6 εβδομάδων.

profile s

 

  viking ecoecho 1 570x420    glasses bags 570x420

                                                                    

Η συλλογή Professional Meal Service της Duni απαρτίζεται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αναλώσιμων ή μη, όπου η λειτουργικότητα και η άνεση στη χρήση, συναγωνίζονται την ποιότητα και την αισθητική. Όλα τα προϊόντα Meal Service, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, φλιτζάνια κλπ ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση (από πολυτελή δεξίωση ως πάρτυ γενεθλίων) προσφέροντας σας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα θερμομονωτικά, κατάλληλα για χρήση στο πλυντήριο πιάτων, για ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων κλπ.

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα FOOD SERVICE στον κατάλογο


Professional Meal Service 2018/19

καπάκια ποτηριών

Αποτελεσματική προστασία , τέλεια διατήρηση αρώματος και θερμοκρασίας. Παράγεται από υψηλής ποιότητας χαρτί και είναι ιδανικό για εστιατόρια, catering καθώς και αίθουσες συνεδρίων. Διατίθενται σε λευκά καθώς και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας :

Κατάλογος Mank Inspiration – P. 168

 

tablecoverings

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα airlaid & tissue (unicolour) του οίκου της Mank ανά μέγεθος, χρώμα και είδος :

Κατάλογος Mank Inspiration – P. 130

 

Τα κεριά παρασκευάζονται από παραφίνη και στεαρίνη. Όσο περισσότερη στεαρίνη χρησιμοποιείται τόσο ωραιότερα «καίγεται» το κερί. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό των κεριών είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά την ώρα της καύσης. Η ποιοτική υπεροχή και η ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων των κεριών Duni δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα και δίνουν άλλη πνοή στο τραπέζι.

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας :


Κεριά Duni  σελίδα 105 

Κεριά Mank  Sovie candles

s170 milieu sovie candles small