Στις μέρες μας η διαφήμιση και η προβολή της επιχείρησης μας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Όποιοι είναι οι στόχοι σας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αν έρθετε σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα της επιλογής εκτύπωσης ανάμεσα σε πολλά προϊόντα. Μπορούμε να τυπώσουμε σε πετσέτα, χαρτοπετσέτα, θήκη μαχ/νων, τραπεζομάντηλο, σουπλά ακόμη και σε σουβέρ.

Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να εκτυπώσετε, με το λογότυπο που επιθυμείτε και εμείς σας παραδίδουμε  εντό 4-6 εβδομάδων.

profile s

 

 Cover BIOPAK Cover FS

                                                                    

Η συλλογή Foodservice της Duni απαρτίζεται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αναλώσιμων ή μη, όπου η λειτουργικότητα και η άνεση στη χρήση, συναγωνίζονται την ποιότητα και την αισθητική. Όλα τα προϊόντα Meal Service, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, φλιτζάνια κλπ ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση (από πολυτελή δεξίωση ως πάρτυ γενεθλίων) προσφέροντας σας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα θερμομονωτικά, κατάλληλα για χρήση στο πλυντήριο πιάτων, για ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων κλπ.

 

Η BioPak προσφέρει υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για φαγητό  σε πακέτο, από μπολ και πιάτα, φλιτζάνια καφέ και κρύα ποτά μέχρι χάρτινα καλαμάκια, ξύλινα μαχαιροπίρουνα και χάρτινες σακούλες. Συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό υλικών με ένα υπεύθυνο επιχειρηματικό μοντέλο έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πραγματικά αναγεννητική επωνυμία, μια μάρκα που δημιουργεί προϊόντα που είναι τόσο ασφαλή και υγιή για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.

Στη BioPak έχετε έναν διεθνή συνεργάτη με μεγάλη εμπειρία και ένα παγκόσμιο δίκτυο επαφών. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες έννοιες και ιδέες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάντα πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λύσεις έξυπνης συσκευασίας, καλές επιλογές υλικών και λύσεις προσαρμοσμένες προς όφελος της επιχείρησής σας.

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα FOOD SERVICE & BIOPAK στους καταλόγους παρακάτω :

Foodservice 2023

Biopak 2023 

S138 Cap oW

Αποτελεσματική προστασία , τέλεια διατήρηση αρώματος και θερμοκρασίας. Παράγεται από υψηλής ποιότητας χαρτί και είναι ιδανικό για εστιατόρια, catering καθώς και αίθουσες συνεδρίων. Διατίθενται σε λευκά καθώς και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας :

Κατάλογος Mank Inspiration σελίδα 138

 

tablecoverings

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα airlaid & tissue (unicolour) του οίκου της Mank ανά μέγεθος, χρώμα και είδος :

Κατάλογος Mank Inspiration – σελίδα 172

 

Τα κεριά παρασκευάζονται από παραφίνη και στεαρίνη. Όσο περισσότερη στεαρίνη χρησιμοποιείται τόσο ωραιότερα «καίγεται» το κερί. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό των κεριών είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά την ώρα της καύσης. Η ποιοτική υπεροχή και η ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων των κεριών Duni δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα και δίνουν άλλη πνοή στο τραπέζι.

Βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας :


Κεριά Duni  σελίδα 64

Κεριά Mank  Sovie candles

led concept